✅ اگر از کاربران فعال اینستاگرام هستید احتمالا میدانید که این شبکه اجتماعی در ایام پس از شهادت سردار شهید سلیمانی در اقدامی ددمنشانه بسیاری از پستهایی را که مربوط به حاج قاسم باشد را حذف میکند.
?اینستاگرام و توییتر حتی کمی بعدتر به شکلی دامنه دار و حتی خشن تر سیاست سانسور و بایکوت پست ها را به حذف یا تعلیق کامل صفحات پر طرفدار رسانه ها گسترش داد.
? این همه ماجرا نبود، ترور مجازی – رسانه ای شهید حاج قاسم اما پرده دیگری هم داشت؛ این شبکه های اجتماعی غربی در حالی در مقابله با موج عظیم مردمی در حمایت از تفکر شهید سلیمانی تیغ از نیام بر کشیده بودند که در اقدامی مغرضانه برای فعالیت خبری و تبلیغاتی بنگاههای رسانه ای غربی –عبری- عربی با روایت خلاف واقع اما دلخواه خود اجازه صادر کرده بود.
همین موضوع موجی از انتقاد و سؤال در فضای مجازی علیه اینستاگرام و توییتر به وجود آورد.
? سؤالهایی از این جنس که چطور باید با این رفتار مقابلهبهمثل کرد و اساسا چرا دست ما باید در عرصه جنگ رسانه ای زیر سنگ اینستاگرام و اربابان آن باشد.
کاربران چند ده میلیونی ایرانی در شبکه های اجتماعی چه جایگزین خوبی در مقابله با این شبکه های غربی که به روشنی ازادی بیان و ابراز عقیده را نقض میکنند در دسترس دارد؟
? این در حالی است که معلوم نیست وزارت ارتباطات چه میزان از پلتفرم های ایرانی حمایت کرده و چه نقشی در سوق دادن ذائقه کاربران به سمت شبکه های داخلی دارد. سوالاتی که باید وزیر جوان بیش از هر کسی دیگر آماده پاسخگویی به آن باش.