اَللّهُمَّ كُنْ لِوَلِيِّكَ الْحُجَّةِ بْنِ الْحَسَنِ صَلَواتُكَ عَلَيْهِ وَعَلى آبائِهِ في هذِهِ السّاعَةِ وَفي كُلِّ ساعَةٍ وَلِيّاً وَحافِظاً وَقائِداً وَناصِراً وَدَليلاً وَعَيْناً حَتّى تُسْكِنَهُ أَرْضَكَ طَوْعاً وَتُمَتِّعَهُ فيها طَويلا
0

آموزش پخت کلوچه

415245254254 300x185 - آموزش پخت کلوچه

مواد لازم برای تهیه کلوچه  :
کره 1 لیوان
شیر 1 لیوان
آب نصف لیوان
ماست 1 لیوان
تخم مرغ 5 عدد
نمک 4/1 قاشق چای خوری
خمیر مایه 2 قاشق غذاخوری
آرد به مقدار لازم
وانیل نصف قاشق چای خوری
طرز تهیه کلوچه  :
ابتدا مایه خمیر را در نصف لیوان آب گرم حل کرده همراه با کره حل شده ماست و تخم مرغ ها و نمک و وانیل خوب مخلوط می کنیم سپس آرد را کم کم اضافه کرده تا خمیر به دست آید آنگاه خمیر را 5 دقیقه ورز دهید خمیر ورز داده را در حدود نیم ساعت در جای مناسبی که گرم باشد قرار دهید تا ور آید .

 

مواد مورد نیاز داخل کلوچه :

مغز گردو چرخ شده نصف لیوان
جوز نصف قاشق چای خوری
پودر قند نصف لیوان
مواد مورد نیاز را با هم مخلوط کرده ، خمیری را که از قبل آماده کرده بودید را به صورت چانه در آورده و به کلفتی نیم سانت در آورده باز کنید یک قاشق از مواد مخلوط شده را داخل آن ریخته خمیر را جمع کنید و دوباره به شکل چانه در آورید کمی رویش را فشار داده پس زرده تخم مرغ را با زعفران مخلوط کرده و با برس بر روی آن بکشید سپس فر را روشن کرده و زمانی که کاملا گرم شد کلوچه ها را در سینی چیده داخل فر قرار داده با حرارت 350 درجه 20 تا 30 دقیقه بپزید .


منبع:

کتاب آموزش آشپزی ممتاز

ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *